yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın bapsı çoğunlukla 60 dakika, B klası bir yangın bapsı ise 30 zaman süresince yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın Çıkış Kapısı Ne Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya evgin bir durumda insanların belli belirsiz bir itmesi ile dâhilen hariçya essah açılmaktadır.

Olası bir felaketle hakkındalaşıldığında yapıda kâin insanoğluın hariçya hızlı ve emin bir şekilde çıkabilmesi bâtınin herhangi bir kazaya olanak vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

; bir yangın esnasında çatı içindeki kişilerin kesik, hızlı ve güvenli şekilde tahliyesini akdetmek amacı ile yapı karıni yahut dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Alelade bir yangın, tabii facia ve benzeri durumlar evetğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta ya da çatı içi merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Yangın merdivenine ehil olmak büyük bir avantajdır. Pekâlâ bu kazanımı tekvin etmek bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri artık yasal çerçeve şeşna münfailtır. Özellikle yeni meydana getirilen yüksek binalarda yangın merdiveni binanın konstrüksiyon aşamasında yapım edilmektedir. Fakat pekâlâ bir yangın merdivenine malik cereyan etmek ciğerin binanızın yeni Yangın Kapısı Fiyatları olması ya da fazlaca güçlü olması gerekmemektedir.

Yangın kapıları binadaki insanların yangın esnasında dumandan yahut ateşten etkilenmeden hariçya çıkabilmelerini sağlayan yangına dayanıklı kapılardır.

Yangın Merdiveni Bapsı Elbette Açılır? Yangın Merdiveni Kapısı yahut Yangın Çıkış Kapısı olarak bilindik baplar kullanıldığı binada oluşan yangın veya evgin bir pozisyon takkadak insanoğluın rahat bir itmesi ile içeriden hariçya gerçek açılmaktadır.

Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun Yangın Merdiveni Kapısı nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki molekül ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız kocaoğlanrt edici bir Yangın Çıkış Kapısı öbür özelliği kilit + dal seti veya panik amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın ve acil hesap anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Amerikan bar olarak da tabir edilen bu kanat bazı modellerde düzgülü kapı koluna bir. 

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut sınırlı bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Hassaten sessiz katlı binalarda da yangın çıkışı kesinlikle bulunmalıdır. Birmebzul yerde rağmenıza çıkmış olsa da nüansına varamadığımız yangın kapısı dayanıklı üretilmiş olmalıdır. Böylece yangın durumlarında kendimizi ve semtımızdakileri emin alana çabucak tahliye etmiş olabilelim.

120 dakika dayanikli yangin baplarını panik barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına reva yüce kaliteli ısıyla genleşatır yangın fitili kullanılmaktadır.

Report this wiki page